19 Ocak 2016 Salı

Piercing Salonu Dövme Salonları

Piercing Salonu 02125712403 - 05376318871 Dövme Salonları, Piercing kelimesi İngilizce de “sivri bir şeyle delmek” sözcüğünden gelmektedir. Piercing cilt ve altındaki yağ tabakasının ve ya kıkırdağın delinmesiyle delinen bölgeye takı takılmasıyla gerçekleştirilen bir vücut süsleme sanatıdır. Piercing tıpkı dövme gibi kişisel bir tercih olup bir bakıma kendini ifade etme yöntemidir.
Piercing daha çok günümüzde gençlerin ilgi gösterdiği bir sanat olmakla birlikte bir çok kabile, klan ve doğu bölgelerinde yöresel olarak ta kullanılmaya devam etmektedir.
Piercing malzemesi için tıbbi çelik yani titanium ve cerrahi çelik malzemeleri  kullanılır. G23- Titanyum ya da 316L-Implantat çeliğinden yapılan piercingler ilk delim için en uygun olanlarıdır. Diğer metallerde alerji tehlikesi yüzünden kullanılması önerilmemektedir.
Piercing işlemi sırasında kullanılan ekipmanın yeterince dezenfekte edilmemesi beraberinde çeşitli hastalıkları da getirebilmektedir. Bu yüzden tek kullanımlık iğneler kullanılmalı ve delim için yardımcı makaslar sterilizasyon koşullarına en uygun şekilde titizlikle temizlenmeli ve steril edilmelidir. Piercing delim işlemi bittikten sonra belirli süre piercing çıkartılmamalıdır ve piercing için önerilen bakım aksatılmadan yapılmalıdır. Yine aksi takdirde iltihaplanma, enfeksiyon, şişmeler meydana gelebilmektedir. Piercing taktırmadan önce de dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır. Delimden önce alkol, uyuşturucu, ağrı kesici, kafein gibi maddeler tüketildiği takdirde kan sulanacağı için delim esnasında fazla kanama meydana gelmemesi için bu tür ürünlerden kaçınmak çok daha uygun olacaktır.
Piercing takan kişi işinin ehli değilse yanlış delim sonucu sinirler bölünebilmektedir. Bu bakımdan deneyimli profesyonel bir kişiden bu hizmeti almak sağlık açısından faydalıdır.
Profesyonel deneyimli kadromuz ve sterilizasyon konusundaki titizliğimiz ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız. Beyaz Kedi Sanat 02125712403 – 05376318871…

İstanbul Bakırköy Dövme ve Piercing Salonu…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder